Avondje HO22

Hoi gouwen en ploegen,

We starten dit jaar met een avondje HO zodat alle gouwen en ploegen hun eieren over HO kwijt kunnen. Hier kan iedereen die wil zijn gedacht, suggesties op tafel leggen, zonder dat er van de aanwezigen van het avondje een langdurig engagement gevraagd wordt. Na dit avondje zullen we met de stuurgroep bepalen waar we mee aan de slag willen/kunnen in functie van de HO doelstellingen en doelgroep.
Iedereen van gouwen en ploegen die iets over HO kwijt wil, neem je kans en wees erbij.

De vergadering start om 19u30.

Wie wil er koken? Graag doorgeven aan de dienst evenementen.  We eten om stipt 18u30. zodat we tijdig kunnen starten met de vergadering.

Blue-bike: Om de afstand station-scoutshuis te overbruggen, kan je via het onthaal een blue-bike code vragen. info@scoutsengidsenvlaanderen.be of 03 231 16 20 (tijdens kantooruren).

Na een nationale vergadering kan je blijven overnachten in het scoutshuis, maar enkel als je dat vooraf hebt afgesproken met het de verantwoordelijken van het scoutshuis. Je kan hen bereiken via scoutshuis@hopper.be of 03 226 46 06.

Tot op het avondje

Sabrina, Tayfun en Elise (coördinatoren HO22)

Datum 19 October 2021 19:30 tot
19 October 2021 22:30