Home Terug

Bedanking- & Verbindingsuitstap Ploeg Vorming

Beste Vormingspeople!

 

Het is een bewogen jaar. Het gebrek aan momenten waarop we kunnen verbinden, samen kunnen lachen en elkaar kunnen inspireren werkt in op de motivatie. Toch zagen we ook veel goeie moed om door te zetten, het beste beentje voor te zetten en de gretigheid om terug cursus te mogen geven. Daarom organiseren we traditioneel rond deze periode de bedankingsuitstap om iedereen te bedanken. Maar dit jaar gaat het breder dan dat: we willen niet alleen iedereen bedanken, maar ook terug laten thuiskomen na een lange tocht. Niet voor iedereen is het gemakkelijk om zich in te zetten in het huidig klimaat en dat is logisch. Vandaar dat we de hand willen uitreiken naar iedereen binnen de ploeg; klein of groot engagement dit jaar: welkom thuis bij ploeg vorming!

Op deze pagina kunnen jullie je inschrijven voor deze leuke dag. Later ontvangen jullie een mailtje met meer informatie over waar je wordt verwacht. Het start-en einduur die op deze pagina vermeld staan zijn alvast de juiste.

Tot dan!

Het vormingsbureau

Praktisch:

Wat gaan we doen?  Een avontuurlijke dag in de natuur, met wandelen, kanoën, chillen en pret maken. Iedereen wordt verdeeld in groepjes van 16 (jeugdwerkactiviteiten mogen tot 25 vanaf 8 mei) waarmee je samen de dag doorbrengt. Het bureau staat klaar voor de bevoorrading. 

Waar? Alle activiteiten spelen zich af tussen de stations van Sint-Joris-Weert, Oud-Heverlee en Heverlee (zelfde lijn). Ook kan je parkeren aan deze stations en 's avonds de bus of trein nemen naar je beginlocatie. Via mail krijg je de exacte start- en eindlocatie van jouw groepje. 

Wat moet ik meepakken? Kleren (en schoenen) om te wandelen én kanoën, iets om onderweg te drinken, mondmasker en eventueel een spelletje voor tussendoor. Je kan je spullen in de auto laten tijdens het kanovaren. Lunch en apero zijn voorzien door het bureau.

Vanaf hoe laat start de pret? 's Ochtends starten we rond 10u10 (wanneer de treinen vanuit Leuven aankomen in Oud-Heverlee en Sint-Joris-Weert), afsluiten doen we tegen 18u, al mag je het feestje natuurlijk verder zetten! Kan je maar een halve dag? Geef het dan aan in de opmerkingen! 

Nog vragen?  Stuur, mail of bel Sanne (0485/14.54.81 of sanne_baeten@hotmail.com)

 

Datum 16 May 2021 10:00 tot
16 May 2021 18:00
Locatie (Oud)-Heverlee (Zie mail)

Organisator Vormingsbegeleiding
Contacteer organisator
Javascript is required to view this map.