{Geannuleerd} Hoofdanimatorcursus Gilwell onder dak

{Geannuleerd}

Deze cursus wordt een Gilwell onder dak in een klein groepje op een jeugdverblijf.

Gilwell is een avontuur van een week, waar je samen met een tiental andere ervaren scouts- en gidsenleiding stilstaat bij jezelf als leid(st)er van een groep scouts en gidsen.

Op Gilwell ga je op zoek naar antwoorden op vragen als: Wat zijn jouw sterke en zwakke kanten? Hoe communiceer jij en wat is het effect hiervan op anderen? Wat heb je nodig om in groep efficiënt samen te werken? Waarom heb je het zo moeilijk met die bepaalde leid(st)er? Wat kan je hier aan doen? Welke rol neem je in een groep op?

Gilwell is leren door te doen. Je krijgt ruimschoots de kans om op een actieve manier dingen uit te proberen. Je kiest zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat.

Gilwell is een unieke ervaring.

Het is groeien als leid(st)er en achteraf trots zijn op je welverdiende Gilwellkralen.

Voor scoutsleiding van minstens 20 jaar of minstens twee volle jaren in leiding staan.

Je kan inschrijven voor deze Gilwell tot en met 26/03/2021 of tot het volzet is.

Gilwell maakt deel uit van het hoofdanimator-traject.

Alles over het behalen van je attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' kom je hier te weten.

Datum 03 April 2021 14:00 tot
09 April 2021 16:00