Inclusieve animatorcursus

De inclusieve animatorcursus is een vorming voor jongeren met een (verstandelijke) beperking die al in leiding staan of (laatstejaars) leden die goesting hebben om leiding te worden. Meer info vind je hier.

Dit is geen aparte cursus. Je sluit gewoon aan bij de animatorcursus en je krijgt extra ondersteuning op maat.

In een week tijd leer je vanalles bij over het ‘in leiding staan’. Wil je ook leren om creatieve spellen te bedenken? Of leren hoe je met een bezorgde ouder kan praten?

Dit en nog zoveel meer vormen de thema's van een Animatorcursus bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. Samen met andere scouts- en gidsenleiding krijg je 'tips and tricks' om sterker in je schoenen te staan als leiding.

Om er zeker van te zijn dat er genoeg ondersteuning is, bekijken we de inschrijvingen met de begeleiding en laten we je ten laatste 4 weken op voorhand weten of je mee kan. We contacteren je dan voor een kennismakingsgesprek.

• De inschrijvingen als Deelnemer zijn volzet!
    Heb je hier vragen over? Contacteer de organisator Vormingsbegeleiding.

Datum 26 December 2021 14:00 tot
31 December 2021 14:00