Home Terug

Kamp-het-zelf - International Edition

Doe-het-zelf? Kamp-het-zelf!

Ploeg Internationaal organiseert op 21 maart Kamp-het-zelf: Een dag waarop jullie vanaf jullie scherm aan jullie buitenlands kamp kunnen werken. Zitten jullie vol ideeën, maar krijgt je kamp maar geen vorm? Dan zijn wij daar om je op weg te zetten en te ondersteunen.
Zit je kamp wel al bijna in elkaar? Dan kan je nog steeds langskomen om doelgerichte vragen te stellen aan de experts van Ploeg Internationaal! Of vraag je liever tips aan de echte professionals - aka de andere aanwezige groepen die hetzelfde traject aan het belopen zijn? Dat kan natuurlijk ook! Daarnaast kan je doorheen het evenement vrijblijvend genieten van workshops van steeds een half uurtje rond allerlei thema's.
Wat zijn de thema's van de workshops? Die zijn hier terug te vinden en te reserveren. Want vol = vol helaas! Heb je veel vragen rond een specifiek thema dat niet terug te vinden is in de lijst? Geef je suggestie gerust door, zo doen wij ons best om hierrond nog een extra workshop te organiseren. Heb je superveel interesse in die ene workshop die al volzet is? Laat dit gerust weten bij de opmerkingen.
Waar is't te doen? Wanneer de virtuele locatie is aangemaakt, krijg je van ons een mail met de link naar de virtuele locatie. Hou zeker je spam in de gaten!
Tot snel!
Ploeg Internationaal

 

Datum 21 March 2021 14:00 tot
21 March 2021 17:00
Locatie Online - link volgt later via mail

Organisator Ploeg Internationaal
Contacteer organisator
Doelgroep Alle leiding
Meer info https://fb.me/e/bUVbndPoB
Javascript is required to view this map.