Verbondscommissie 23/09

Hoi VCOMMIES,

We nodigen jullie graag uit op donderdag 23/09 voor de eerste live VCOM van het "dromenland in zicht" scoutsjaar.

We zouden het super tof vinden als jullie ten laaste inschrijven op woensdag 22/09.

Eten:

Voor we van start gaan met de vergadering, proberen we samen te koken. Tijd en zin om iets (mee) te koken? → Laat dan zeker iets weten aan Nouschka of Elise.

We eten om 18u30. De vergadering start stipt om 19u30.

Vervoer:

Blue-bike: Om de afstand station-scoutshuis te overbruggen, kan je via het onthaal een blue-bike code vragen. info@scoutsengidsenvlaanderen.be of 03 231 16 20 (tijdens kantooruren).

Corona:

• Draag een mondmasker van zodra je binnenkomt.
  • Kom binnen langs de voordeur: de deuren zullen openstaan. Je kan via de draaitrap naar het eerste wandelen.
  • Aan de inkom, is handgel voorzien.
  • Je kan enkel binnen op het gelijkvloers en de 1ste verdieping.

Weetje:

Na een nationale vergadering kan je blijven overnachten in het scoutshuis, maar enkel als je dat vooraf hebt afgesproken met het de verantwoordelijken van het scoutshuis. Je kan hen bereiken via scoutshuis@hopper.be of 03 226 46 06.

Datum 23 September 2021 19:30 tot
23 September 2021 22:30