VERBONDSRAAD

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan tot dinsdag 28 september 2021, 23.59u.

Terugbetaling mogelijk bij annulering voor dinsdag 28 september 2021, 23.59u.

Voordeel van online inschrijven: Een snelle registratie aan de inkom en een eenvoudige berekening van het aantal (stemgerechtigde) leden. Om de vergadering rechtsgeldig te laten doorgaan moeten minstens 1/3e van het aantal stemgerechtigde leden aanwezig zijn. We rekenen wel op 2/3e aanwezigheid. Niet alle stemvragen kunnen voorgelegd worden zonder een 2/3e aanwezigheid.

Let op! Je kan enkel stemmen als je op voorhand bent ingeschreven of een volmacht hebt gegeven. Na het sluiten van de inschrijvingen kunnen er geen wijzigingen meer aangebracht worden. Iedereen moet bij de inschrijving aanduiden wie de stem zal uitbrengen. We vragen ook om zeker na te kijken of met je juiste functie bent ingeschreven (sommige mensen hebben meerdere functies binnen de GA). Ook volmachten geef je via bovenstaande link.

We herinneren jullie graag aan de mogelijkheid om vooraf amendementen in te dienen. Dit kan helpen om samen tot betere voorstellen te komen. Een amendement indienen kan tot 28 september via vv@scoutsengidsenvlaanderen.be. Je kan daarvoor dit formulier gebruiken.

Datum 02 October 2021 09:30 tot
02 October 2021 17:00