Home Terug

VERBONDSRAAD DIGITAAL

Inschrijven, inschrijving annuleren of wijzigen kan
tot en met dinsdag 4 mei 2021, 23:59u
.

 

Beste leden van de verbondsraad,


Op 8 mei verzamelen we in ons kot voor alweer de laatste digitale verbondsraad dit scoutsjaar.


Ik kijk er alvast naar uit jullie allemaal te mogen verwelkomen. Om de vergadering rechtsgeldig te laten doorgaan moeten minstens 1/3e van het aantal stemgerechtigde leden aanwezig zijn. We rekenen wel op 2/3e aanwezigheid. Niet alle stemvragen kunnen voorgelegd worden zonder een 2/3e aanwezigheid. 


Om een goed overzicht te krijgen van de deelnemers vragen we aan iedereen om vooraf in te schrijven via onderstaande link. Inschrijven kan tot en met dinsdag 4 mei 


Let op! Je kan enkel stemmen als je op voorhand bent ingeschreven of een volmacht hebt gegeven. Na het sluiten van de inschrijvingen kunnen er geen wijzigingen meer aangebracht worden. Iedereen moet bij de inschrijving aanduiden wie de stem zal uitbrengen. We vragen ook om zeker na te kijken of je met de juiste functie bent ingeschreven (sommige mensen hebben meerdere functies binnen de GA). Ook volmachten geef je via onderstaande link.


Ik herinner jullie graag aan de mogelijkheid om vooraf amendementen in te dienen. Dit kan helpen om samen tot betere voorstellen te komen. Een amendement indienen kan tot 4 mei via vv@scoutsengidsenvlaanderen.be. Je kan daarvoor dit formulier gebruiken. 


Ruwe planning:

  • 10u - 12u: VERBONDSRAAD statutair deel

  • 12u - 12u50: pauze  vrijblijvend bijpraten tijdens de lunch

  • 12u50 - 15u30: VERBONDSFORUM interactieve infomomenten en uitwisseling

  • 15u30 - 16u: einde


Iedereen is welkom op zowel de verbondsraad als het verbondsforum. Personen die geen district (DC) of gouw (GB, GC, GV) vertegenwoordigen kunnen ook enkel aansluiten op het verbondsforum. We moedigen ploegen en gouwen graag aan om massaal aanwezig te zijn op het verbondsforum. Tot dan!

Pieter

 

Datum 08 May 2021 12:00 tot
08 May 2021 18:00
Locatie HET SCOUTSHUIS
WILRIJKSTRAAT 45
2140 BORGERHOUT (ANTWERPEN)
Organisator Gouwvoorzitters Onderonsje
Contacteer organisator
Meer info https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/evenementen
SGV-id VG311091
Javascript is required to view this map.