Werkgroepje integriteit

OPROEP - Enthousiastelingen voor nieuwe werkgroep integriteit

spoor van de kangoeroe - Veilig experimenteren en hoe gepast reageren.

Hoe kunnen we inzetten op het preventie-, reactie- en kwaliteitsbeleid rond de volgende thema’s: pesten, discriminatie, geweld, seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit heeft onlosmakelijk een verbinding met je goed voelen, maar ook met de zoektocht en de experimenteerruimte waarmee scouting te maken heeft. Vele brillen bij elkaar helpt ons om te zoeken naar de nuance om toch een krachtig verhaal uit te dragen!

Ben je nieuwsgierig maar nog niet helemaal zeker? Kom gerust langs en zie wat je verder opneemt, of het thema je wel echt prikkelt om er mee aan de slag te gaan.

Het is de eerste keer samenkomen dus na de kennismaking, zal het vooral alles op tafel leggen zijn en zien hoe we verder kunnen, een verkennende namiddag dus.

Datum 27 June 2021 16:00 tot
27 June 2021 20:00