werkgroepje integriteit

OPROEP - Enthousiastelingen voor nieuwe werkgroep integriteit

Hoe kunnen we inzetten op het preventie-, reactie- en kwaliteitsbeleid rond de volgende thema’s: pesten, discriminatie, geweld, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Dit heeft onlosmakelijk een verbinding met je goed voelen, maar ook met de zoektocht en de experimenteerruimte waarmee scouting te maken heeft. Vele brillen bij elkaar helpt ons om te zoeken naar de nuance om toch een krachtig verhaal uit te dragen!

Ben je als leiding/structuurvrijwilliger al eens gebotst op onrechtvaardigheden waarbij de integriteit van jouw medeleiding of leden in het gedrang kwam? Wil je hier graag breder over nadenken hoe Scouts en Gidsen Vlaanderen haar integriteitsbeleid kan versterken? Ben je nieuwsgierig maar nog niet helemaal zeker? Kom gerust langs en zie wat je verder opneemt, of het thema je wel echt prikkelt om er mee aan de slag te gaan.

Heb je vragen of opmerkingen, contacteer gerust Aagje Rottiers via het e-mail adres: ar@scoutsengidsenvlaanderen.be

Voor zij die graag willen mee-eten: we spreken af rond 18u-18u30 om er dan in te vliegen vanaf 19u30.

Datum 20 September 2021 19:30 tot
20 September 2021 22:30