Werkgroepje integriteit

Vergadering werkgroepje integriteit. Op de agenda staat integriteitsbeleid rond 'pesten' met oog op de de drie niveaus: preventie, reactie en kwaliteitsbeleid. Met een mail van vzw Tumult over 'Kies kleur tegen pesten' werd er aan mijn mouw getrokken om via dit thema er in te vliegen. https://kieskleurtegenpesten.be/een-jaar-lang/

Er is al veel omhanden, nu het nog verder uitwerken voor een beter bereik en een sterk anti-pestbeleid. En hiervoor maken veel handen licht werk, tot de 19e!

Bij vragen: mail naar ar@scoutsengidsenvlaanderen.be

De mogelijkheid is er om samen te eten ervoor. Als iemand vroeger klaar is en het ziet zitten om naar de winkel te gaan en te koken, geef een seintje. Ik heb nog overleg tot er net voor. Dus goeie shoppers en koks gevraagd :)

Datum 19 October 2021 19:30 tot
19 October 2021 22:30